RAHSIA CODE
ARITHMATIK CARD 4DMTK
BUKU FORMULA 4D 5D 6D
SOFTWARE PREDICTION
 

RAHSIA CODE

 

Formula Nombor Ramalan

Disusun rapi mengikut nombor-nombor terdahulu, kajian arithmatik, pengiraan perkomputeran dan panduan bacaan formula..



NewsFlash: 4DFormula kini menerima pembayaran melalui kad kredit. Jadi pembeli dari Singapore & Brunei serta seluruh dunia pun boleh mendapatkan formula simple tetapi hebat ini.

Penting: Nombor dalam 4DFormula ini sentiasa dikemaskini (berubah-ubah) bagi menambahkan jumlah kemenangan berdasarkan kajian nombor-nombor terdahulu. Kepada ahli yang telah membeli formula ini, dinasihatkan untuk sentiasa download semula (guna link, username & password diberikan)  formula ini dari masa ke masa untuk mendapatkan formula yang telah dikemaskini. Kami tidak bertanggungjawab terhadap penggunaan formula yang tidak dikemaskini oleh anda.

Iklan: Anda boleh jadi jutawan dengan hanya klik disini!

[Formula Menang Nombor 4D]

Sebuah formula unik untuk meramal 4 digit nombor ramalan di Syarikat Nombor ramalan utama seperti Sports Toto, Magnum, Damacai dan juga Singapore Pools.

Bukan tips, bukan main bomoh, bukan mengarut, bukan benda halus, bukan menurun tetapi ianya Formula BERKESAN memenangi nombor ramalan 4D!


 









 
Testimonial #1

"Saya bukanlah kaki nombor ekor sebenarnya.. Namun oleh kerana ingin tahu dan juga perasaan ingin kaya, saya memberanikan diri untuk mencuba.. percubaan saya yang keempat membuahkan hasil yang sungguh lumayan!! Terima kasih 4DFormula!!"

-Jong Krazee-

Testimonial #2

"Tak perlu cakap banyak.. memang hebat! Kalau saya, memang saya tak jual lah formula ni.."

-Man Bunga-

Testimonial #3

"Terima kasih atas formula yang superb ini! Memang ong! Dah jadi macam kerjaya pulak main nombor ni"

-Alex Mau-

Testimonial #4

"Dengan kemenangan besar yang saya perolehi, saya tidak mahu berfikir banyak kali untuk memberikan RM5K kepada tuan yang mengenalkan formula fantastik ini. Tq bro!!!"

-Jackey-

Testimonial #5

"Hello bro.. strike first prize 26 November 2011 dengan menggunakan 4DFormula ini. Nombor saya 5110. Terima kasih!!!"

-Mr BJ-

 

 

 Dengan pembelian ini, anda akan mendapat:

File 4DFormula (Image File Reader dan Arithmetik)
 . Panduan menggunakan 4DFormula (Text File)
.  Video cara guna formula ini tanpa perlu print
.  Peluang menjadi kaya dengan pantas!









http://www.pcurtislaw.com/sites/pcurtislaw.com/files/guarantee.jpg







 

http://www.4dformula.com/images/pakejnya.jpg

Anda akan diberikan username dan password khas (peribadi) untuk ke download link. Kemudian anda boleh print untuk memudahkan anda meramal nombor untuk masa akan datang. Atau anda juga boleh gunakan program MS Paint sahaja untuk penindihan formula nombor ini.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/399436_244728412266581_100001882718178_598031_1912262396_n.jpg

Anda juga akan diberikan video tutorial cara untuk guna formula ini tanpa perlu print formula ini. Dengan program MS Paint dalam komputer anda sahaja, anda boleh gunakan formula ini pada bila-bila masa anda suka!





 

 

 BUKTI YANG SUDAH TERBUKTI!

BUKTI PERTAMA

Informasi kepada anda, nombor ramalan yang sudah keluar biasanya berkaitan dengan nombor ramalan yang akan datang. Oleh itu 4DFormula ini akan memberi petunjuk nombor 4D yang mungkin akan naik. Lihatlah bukti 4DFormula ini dibuat pada Sports Toto.





MULA-MULA:
Ambil 2 digit yang berada di tengah nombor tempat pertama untuk tarikh sebelumnya.  

KEMUDIAN: Jadikan panduan pada 4DFormula yang diberi dengan menekapkannya seperti gambar diatas.

PERHATIKAN: Keputusan adalah yang original dari sumber seperti dibawah:

(Tarikh sebelumnya: 23/10/2010)

 8 5 6 8 : http://sportstoto.com.my/g_past_results/presult.asp?Pno=3425/10

(Keputusannya tepat First Prize!: 24/10/2010)

 0 3 1 2 : http://sportstoto.com.my/g_past_results/presult.asp?Pno=3426/10

 


  BUKTI KEDUA

Salah seorang pembeli formula ini telah mencubanya di Magnum. Dan lihat keputusannya..




 

(Tarikh sebelumnya: 12/09/2010)

3 9 0 4 : http://www.magnumit.com/magnum4d/MDresults&statistics_popup.asp?drawid=628/10

(Keputusannya masih lumayan, tempat kedua: 15/09/2010)

 3 9 4 8 :http://www.magnumit.com/magnum4d/MDresults&statistics_popup.asp?drawid=629/10

 

  BUKTI KETIGA

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/400762_243221365750619_100001882718178_592150_1082458031_n.jpg

(Tarikh sebelumnya: 27/03/2011)

1 0 2 5 : http://www.sportstoto.com/g_past_results/presult.asp?Pno=3501/11

(Keputusannya juga untung, tempat ketiga: 29/03/2011)

 0 1 6 8:http://www.sportstoto.com/g_past_results/presult.asp?Pno=3502/11

 

   BUKTI TERKINI!!

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/399286_243223075750448_100001882718178_592153_50890321_n.jpg

http://www.4dformula.com/images/bukti/bukti-26Nov2011-1st-Prize-Sports-Toto.PNG

Seorang pengguna 4DFormula ini telah menghantar gambar kemenangan (dihadapan laptop & sambil membuka laman 4dformula) kepada pihak kami sebagai tanda terima kasih. Syabas dan tahniah diucapkan kepada Mr BJ!

(Tarikh sebelumnya: 23/11/2011)

8 4 8 6 : http://www.sportstoto.com/g_past_results/presult.asp?Pno=3616/11

(Tepat First Prize: 26/11/2011)

 5110 :http://www.sportstoto.com/g_past_results/presult.asp?Pno=3617/11

 
 

 BERHENTI MEMBUANG MASA.. SEGERA DAPATKANNYA!

 Diskaun terhad akhir tahun 2014!
RM2500 SAHAJA!

Promosi/diskaun ini akan tamat pada bila-bila masa. Jangan tunggu hingga harganya dinaikkan lagi. Formula ini hanya untuk mereka yang benar-benar mahu keluar dari kesempitan hidup. Daripada anda menghabiskan masa dan penat memerah otak mencipta formula anda sendiri yang jauh sekali untuk menang, lebih baik anda mencuba formula yang memang sudah banyak terbukti keberkesanannya ini!

http://www.4dformula.com/images/peringatan.PNG

Semakin anda menunggu dan banyak berfikir, semakin anda ketinggalan jauh dari peluang untuk menjadi seorang yang berduit banyak! Cepat sambar 4DFormula ini!!!

http://www.4dformula.com/images/duit_banyak.jpg

(Sekadar Gambar Hiasan)

Guna 4DFormula hari ini, esok angkat wang besar!

Saya yakin dan pasti.. Saya sudah faham ia adalah bersifat ramalan dan tanpa berlengah lagi saya segera ingin menempahnya sekarang!

 



 

JIKA ANDA NAK BELI PROGRAMING FORMULA 4D CODE READER
SILA HUBUNGI KAMI DI TALIAN INI 013-6418501 SEKARANG!!!


 


Today, there have been 2 visitors (2 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=